Een aantal van onze diensten.

Hardware engineering

Een regeltechnisch project start uiteraard in de ontwerpfase. A&S System Integrators bv beschikt over de juiste tools om in nauwe samenwerking met de opdrachtgever een helder ontwerp aan te leveren van de installatie. Onze regelschema’s worden geëngineerd met het CAD-pakket Eplan. Hiermee realiseren we een overzicht van de werktuigbouwkundige, alsmede het elektrotechnische gedeelte van de installatie, overeenkomstig met het betreffende schakelpaneel. Zodoende worden alle door ons vervaardigde regelpanelen goed gedocumenteerd aan u aangeleverd. Al onze schema’s zijn voorzien van een voorblad, inhoudsopgave, principeschema’s, hoofd- en stuurstroomschema’s en een regelpaneel indeling.Indien wenselijk kunnen wij ook een kabellijst aanleveren.

Panelenbouw

Naast een afdeling engineering heeft A&S System Integrators bv ook een afdeling panelenbouw in eigen huis. Hier worden de schakel- en besturingspanelen geproduceerd voor alle meet- en regeltechnische toepassingen. Door de goede samenwerking met de afdeling engineering en de korte lijnen, zijn wij erg flexibel en in staat snel te kunnen schakelen. In geval van eventuele wijzigingen is dat zowel voor ons als voor u een enorm voordeel. Bij het produceren van de regelpanelen wordt enkel gebruik gemaakt van hoogwaardige materialen. Ondanks de concurrerende markt waarin A&S System Integrators bv zich bevindt, doen wij onder geen beding concessies aan onze producten. Hierdoor blijft onze kwaliteit te allen tijde gewaarborgd. Elk regelpaneel dat onze werkplaats verlaat, wordt voor levering volgens de huidige normen getest op juistheid en veiligheid.

Buitendienst

A&S System Integrators bv beschikt ook over een afdeling buitendienst. Door onze ruime ervaring zijn wij erg bedreven in het ombouwen van uw bestaande regelpanelen. Dit kan variëren van het doen van kleine aanpassingen, tot het vervangen van de complete regelapparatuur en/of veldapparatuur, hetgeen erg kostenbesparend kan werken voor de eindgebruiker. Ook beschikken we over de juiste apparatuur om uw oude regelpaneel uit te wisselen voor een nieuw paneel. Dit alles maakt dat A&S System Integrators bv een breed scala aan diensten heeft, waardoor wij in staat zijn u op diverse fronten te ontzorgen.

Software engineering

Om uw installatie optimaal te laten functioneren, is een juiste opbouw en configuratie van de software onmisbaar. A&S System Integrators bv beschikt over een team van uiterst ervaren en bekwame software engineers. Hierdoor kunnen wij installaties van elke moeilijkheidsgraad aan en zijn wij in staat duurzame oplossingen te bieden.

Systeem integratie

A&S System Integrators bv heeft de benodigde kennis en specialisatie in huis om het integreren van diverse fabricaten tot één systeem mogelijk te maken. In de huidige markt is er veelvuldig vraag naar het koppelen van diverse communicatie protocollen met de meet- en regelinstallatie. Denk hierbij aan communicatie met warmtepompen, koelmachines, pompen, luchtbehandelingkasten, energiemeters en/of frequentie regelaars. A&S System Integrators bv heeft op dit gebied veel ervaring met protocollen als Mod-bus, M-bus, BAC-net en LON.