Systeemintegratie: Meerdere installaties, één taal

Systeemintegratie: Meerdere installaties, één taal

Gebruikersgemak staat centraal in alles wat we doen. Daarom hebben we ons gespecialiseerd in het integreren van meerdere fabricaten en toepassingen in één systematische aansturing.

We koppelen alle communicatieprotocollen aan elkaar, waardoor de gecombineerde meet- en regelinstallatie één taal spreekt. Denk bijvoorbeeld aan een gebouwbeheersysteem met feilloze communicatie tussen warmtepompen, koelmachines, pompen, luchtbehandelingskasten, energiemeters en/of frequentieregelaars.

Vereenvoudigde aansturing

We hanteren verschillende communicatieprotocollen, zoals Mod-bus, M-bus, BAC-net en LON. De eindgebruiker profiteert optimaal van de efficiëntie, het inzicht en het gebruikersgemak van deze vereenvoudigde, gecombineerde aansturing.

Eenvoudige bediening

Alles komt bij elkaar in het gebouwbeheersysteem. Dankzij onze kennis van verschillende fabricaten, kunnen we voor iedere opdrachtgever een gebouwbeheersysteem/Scada-systeem realiseren, waarin we alle integraties visualiseren conform de wens van de opdrachtgever. Ook het beheer en de bediening zijn eenvoudig en overzichtelijk ingericht.

Terug

Wij zijn 24/7 bereikbaar. Als system integrator zorgen wij dat u 100% storingsvrij bent.